Події

Зі ставка у Житомирській області дістали тіло літнього чоловіка, який втопився під час риболовлі

27 June 2023, 12:59

У селі Красногірка Житомирської області рятувальники спільно з водолазами вилучили зі ставка тіло 79-річного чоловіка.

Про це 27 червня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«26 червня о 13:05 водолази Житомирської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на воді спільно із бійцями ДСНС дістали зі ставка тіло 79-річного чоловіка. Трагедія трапилася напередодні, 25 червня, у с. Красногірка Житомирського району. За словами очевидців, чоловік пропав з поля зору під час вилову риби. Тому очевидці одразу зателефонували правоохоронцям. В той день до пошукових робіт залучалися і місцеві рятувальники, які прибули за викликом поліції, але їх зусилля результату не дали. Вже вранці наступного дня пошукові роботи продовжились, в результаті яких тіло потопельника виявили на відстані близько 50 м від берега. Водолази Житомирської обласної комунальної рятувальної служби на воді підняли тіло чоловіка і доправили його до берега», - йдеться в повідомленні.

Наразі обставини надзвичайної події встановлюються правоохоронцями.

Рятувальники вкотре застерігають, відпочивати потрібно тільки виключно у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях.

Нагадаємо, 21 червня поблизу села Великий Дивлин Лугинської територіальної громади Коростенського району в ставку втопився 23-річний хлопець.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби 20 червня 2023 року у селах Житомирської області рятувальники та місцеві жителі дістали тіла двох людей із водойм: у Бердичівському районі втопився 61-річний чоловік, у Коростенському – 17-річний хлопець.

А 18 червня 2023 року у смт Черняхів Житомирського району рятувальники дістали зі ставка тіло 65-річного місцевого жителя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС потопельник тіло утопленик утоплення 
Матеріали по темі