Фоторепортаж

До Дня Конституції у Житомирі відкрили виставку цифрового мистецтва. Фоторепортаж

28 June 2023, 11:01

До Дня Конституції у «Прозорому офісі» відкрили виставку digital art робіт «Код незламності: ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА» студентів Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

Ці роботи стали випускними для студентів спеціальності «Графічний дизайн» у 2022 році.

«На той час у всіх дітей уже були теми, вони працювали над ескізами і готувалися захищати свої випускні роботи, але почалася повномасштабна війна. Студенти вирішили змінити теми робіт: "Супергерої" перетворилися на українських супергероїв, комікси – на колажі з птахами й українськими містами тощо. Ці роботи характеризують нас, нашу країну, наш патріотизм. Ми хочемо, щоб житомиряни мали змогу їх побачити і зарядитися від них творчою енергією», – розповів викладач графічного дизайну і комп'ютерної графіки фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка Олександр Шанський.

Виставка розташована на другому поверсі «Прозорого офісу» та доступна не лише для відвідувачів, а й для усіх охочих. Експонуватимуться роботи до кінця тижня.

Нагадаємо, у 2022 році 26-річчя Конституції України відзначали без містян, урочистостей, а під звук сирен повітряної тривоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День Конституції виставка картина  
Матеріали по темі