Події

Із «житомирських Мальдівів» дістали тіло 34-річного чоловіка: пірнув у водойму та зник

10 July 2023, 13:20

У Дружбівському кар’єрі 9 липня втопився молодий чоловік.

Про це 10 липня повідомляє Водолазна служба Жоксарс.

«09.07.2023 року з Дружбівського кар'єру, що в селищі Дружба в Олевській громаді водолазами Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно - рятувальної служби Житомирської обласної ради на відстані приблизно 20 метрів та на глибині 3 метри піднято тіло чоловіка 1989 року народження. Тіло доставлено до берега та передано рідним та працівникам поліції», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області 10 липня у коментарі Житомир.info надали деякі подробиці події.

«Удень 9 липня на спецлінію 102 надійшло повідомлення про ймовірне утоплення людини на кар’єрі у смт Дружбі Коростенського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Олевськ) Коростенського РУП. Очевидці розповіли, що один з відпочивальників, 34-річний житель с. Левковичів, пірнув у водойму та зник. Згодом тіло чоловіка розшукали під водою та вилучили працівники спеціалізованого комунального підприємства. Нині його направлено для проведення судово-медичної експертизи. Триває з’ясування всіх обставин», - прокоментували у поліції.

Нагадаємо, 2 липня у Малині фахівці ДСНС на водосховищі врятували 19-річного юнака, який тонув.

Як повідомляв Житомир.info, 26 червня 2023 року у селі Красногірка Житомирської області рятувальники спільно з водолазами вилучили зі ставка тіло 79-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник утоплення тіло водолаз 
Матеріали по темі