Події

У Житомирі чоловік зірвав із жінки коштовну прикрасу і встиг подарувати її дружині

10 July 2023, 13:40

Увечері 8 липня до Житомирського райуправління поліції звернулася 46-річна містянка. Жінка повідомила, що її близько пів години тому пограбували – зірвали ланцюжок із кулоном.

Про це 10 липня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське РУП.

«Заявниця розповіла поліцейським, що той вечір проводила у малознайомій компанії. Під час застілля у дворі багатоповерхівки один з чоловіків зірвав з її шиї коштовний ланцюжок з кулоном та втік. Поліцейським жінка могла назвати лише ім’я кривдника, інших відомостей про нього вона не знала. Оперативники Житомирського районного управління встановили свідків події, провели низку розшукових заходів та з’ясували, що причетним до грабежу є 32–річний містянин. Встановлено, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Правоохоронці розшукали його наступного ранку за місцем проживання. Під час слідчих дій поліцейські вилучили з його помешкання ланцюжок потерпілої. Виявилось, що поцуплений кулон чоловік вже встиг подарувати дружині», - йдеться в повідомленні.

Нині мотиви його вчинків встановлює слідство у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Згідно з чинним законодавством відкрите викрадення майна, вчинене в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Нагадаємо, 29 травня у поліції інформували, що в Житомирі патрульні затримали та передали слідчим чоловіка, який повідомив, що його нібито пограбували на Київській, а сам перебував у розшуку за крадіжку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж пограбування грабіжник поліція 
Матеріали по темі