Місто

На благодійному аукціоні в житомирському Домі української культури зібрали більше мільйона гривень для ЗСУ

11 July 2023, 12:47

Ввечері 10 липня в Домі української культури проходив благодійний аукціон, де збирали кошти на підтримку Збройних сил України.

Організатором заходу була громадська організація «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії», а його проведення затвердили рішенням позачергового виконкому 7 липня.

Зазначалося, що кількість учасників заходу обмежена – всього 100 осіб, а дрес-код вечора – чоловіки в костюмах, жінки в коктейльних сукнях або костюмах. Ведучи був Юрій Горбунов, а гостей розважали запрошені зірки – Олександр Пономарьов та Михайло Хома (DZIDZIO).

Під час засідання виконкому начальниця управління культури міської ради Ілона Колодій розповідала про лоти, які будуть представлені на аукціоні: боксерські рукавички, підписані Віталієм Кличком, прапор України з підписом Валерія Залужного, джавелін та інше.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що учасниками заходу були переважно бізнесмени, відвідав аукціон і начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко. Локацією обрали внутрішній двір Дому української культури, де встановили столи та сцену, дійство завершилося після 22:00.

Щодо самого аукціону, то ось суми, за які придбали деякі лоти:

сорочка з гербом України – 2 тис. доларів;

боксерські рукавички з автографами Віталія та Володимира Кличків – 1,7 тис. доларів;

срібна монета лімітованої серії «Гетьмани України» - 2 тис. доларів;

футболка з гербом (як у президента) – зелена і сіра – по 1 тис. доларів, чорна – 1,1 тис. доларів;

«джавелін» з малюнком Шевченка – 6,5 тис. доларів.

За інформацією управління культури Житомирської міської ради, всього на аукціоні вдалося зібрати 1 млн 244 тис. грн.


Нагадаємо, на благодійному аукціоні «Ukrainians for Ukraine» в Домі української культури мали намір зібрати кошти на автомобіль «швидкої допомоги» для військових.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі 8 вересня 2022 року проводили благодійний аукціон «Мистецький бус для ЗСУ», де збирали гроші на авто для підрозділу житомирянина Сергія Твардовського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благодійний аукціон аукціон Дім української культури 
Матеріали по темі