Події

В Житомирській області 19-річний хлопець обікрав сільський магазин: виніс продукти та гроші

18 July 2023, 14:57

На Коростенщині поліцейські викрили жителя Овруцької громади у крадіжці грошей та продуктів з магазину.

Про це 18 липня повідомив відділ комунікації ГУНП в Житомирській області

17 липня до поліції звернулась 44-річна жителька Народицької громади із повідомленням про крадіжку з крамниці у с. Норинцях, що сталася цієї ночі. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління.

«Поліцейські встановили, що невідома особа розбила пластикове вікно та потрапила до приміщення магазину. Попередньо, зсередини зникли 15 тисяч гривень та харчові продукти вартістю близько 20 тисяч гривень. Під час проведення слідчих дій поліцейські встановили, що до події може бути причетний 19-річний житель одного із сіл Овруцької громади. Хлопця розшукали, він у скоєному зізнався. У нього вилучили гроші та викрадені товари, що були заховані у закинутій будівлі», - йдеться у повідомленні.

Нині слідчі проводять досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Відповідно до чинного законодавства подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня 2023 року 16-річний житомирянин обікрав магазин на Крошні: юнак пошкодив вікно та потрапив до приміщення, звідки виніс виручку, алкогольні напої та продукти. поліцейські викрили правопорушника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка пограбування магазин 
Матеріали по темі