Суспільство

З України примусово видворили білоруса та росіянина, які «відсиділи» у колоніях Житомирської області

19 July 2023, 12:50

Днями оперативники відділу міграційної поліції ГУНП області у межах своїх повноважень звернулися до обласного УДМС України в області з поданнями про примусове видворення білоруса та росіянина. Обидва вчинили на території нашої держави злочини та відбули покарання у виправних установах Житомирщини.

Про це 19 липня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Перший з них притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування. Другий – відбув покарання за вчинення низки крадіжок. Днями обидва чоловіки, віком 48 та 43 років, звільнилися з пенітенціарної установи. Жодних законних підстав для їх подальшого перебування в Україні немає», - йдеться в повідомленні.

Відтак за поданням поліцейських Державною міграційною службою було прийнято рішення про видворення іноземців.

14 та 17 липня оперативники міграційної поліції разом з колегами з УДМС доставили чоловіків до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, звідки обидва покинуть територію України.

Нагадаємо, 13 липня поліція інформувала, що нещодавно оперативники міграційної поліції області забезпечили видворення з країни 52-річного іноземця-кримінальника, який який «відсидів» 7 років у колонії Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: видворення іноземець ДМС міграційна служба 
Матеріали по темі