Події

В Житомирській області зупинили вантажівку, в якій житель Рівненщини перевозив колоди без документів: автомобіль з лісопродукцією вилучили

28 July 2023, 12:45

У Малинській громаді поліцейські виявили вантажівку з нелегальним лісом.

Про це 28 липня повідомив відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«27 липня під час патрулювання автодороги «Київ-Ковель-Ягодин» патрульні зупинили автомобіль «Renault», завантажений деревиною. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (Малин) Коростенського райуправління. 41-річний водій, житель Рівненщини, будь-яких супровідних документів, які б указували на легальність походження деревини, не надав. За таких обставин транспортний засіб з лісоматеріалами вилучено», - йдеться у повідомленні.

Подію попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) ККУ. Законодавством подібні дії караються від штрафу до обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, 26 липня 2023 року В Житомирській області зафіксували ще два випадки перевезення деревини без документів та з використаними раніше бирками.

Як повідомляв Житомир.info, 19 липня 2023 року В Житомирському районі виявили дві вантажівки з деревиною: продукція не збігалась з даними накладної.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вирубка ліс дерево деревина лісопродукція Малинська громада 
Матеріали по темі