Події

Поліція розшукує підлітка, який кілька днів тому зник неподалік Житомира

2 August 2023, 15:55

Правоохоронці відділу поліції №1 Житомирського райуправління встановлюють місцезнаходження Лукʼянчука Руслана Анатолійовича, 2006 року народження.

Про це 2 серпня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Хлопець зареєстрований у с. Великому Лузі Курненської територіальної громади. Відомо, що 31 липня він перебував у с. Глибочиці, після чого пішов у невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні.

Його прикмети: на вигляд 17-18 років, зріст 170-175 см, худорлявої статури, волосся коротке русяве, очі карі.

Був одягнений у зелену куртку, коричневі кросівки, сині джинси. При собі мав спортивну сумку темно-сірого кольору («бананка»), яку носить через плече.

Правоохоронці закликають громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця знаходження Руслана Лукʼянчука, повідомляти за телефоном 097-543-67-17, 097-475-66-47 або «102», чи звернутися до найближчого відділку поліції.


Фото з сайту ГУНП

Нагадаємо, правоохоронці та рідні встановлюють місцезнаходження Веліксара Артема Федоровича, жителя с. Крилівки Бердичівського району, 1997 року народження, який 14 липня Поговорив із опікуном перед очікуванням автобуса в Житомирі і зник.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці травня 2023 року житомирські поліцейські встановлювали місцезнаходження Чернякова Олександра Сергійовича, 1990 року народження, жителя села Кодні Станишівської громади. Чоловік 15 травня поїхав у справах до Житомира і не повернувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина діти неповнолітній Лук'янчук Руслан 
Матеріали по темі