Місто

У Житомирі стартував Відкритий чемпіонат України з велоспорту, у якому братимуть участь понад 100 спортсменів з 16 областей

4 August 2023, 13:16

В Житомирі 4 серпня розпочався Відкритий чемпіонат України в парній гонці та гонці критеріум 1 тур всеукраїнських змагань в груповій гонці, в якому братимуть участь понад 100 спортсменів з 16 областей.

Про це 4 серпня повідомила пресслужба Житомирської ОВА

«Стартував Відкритий чемпіонат України в парній гонці та гонці критеріум 1 тур всеукраїнських змагань в груповій гонці (юнаки, дівчата, молодші юнаки, молодші дівчата) IV ранг з велосипедного спорту на шосе. Велолюбителі змагатимуться за чемпіонські звання з 4 по 6 серпня. Сьогодні спортсмени долатимуть дистанцію 10 км у парній гонці. Під час наступних змагальних днів майстерність демонструватимуть у груповій гонці та критеріум. У чемпіонаті з велоспорту візьмуть участь понад 100 спортсменів з 16 областей України», - йдеться у повідомлення.

Як повідомляв Житомир.info, 30 червня 2023 року у житомирському гідропарку стартував чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон». На турнірі, в різних категоріях, змагались понад півтисячі веслувальників з 11 областей України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: велоспорт Вікдритий чемпіонат України спорт чемпіонат 
Матеріали по темі