Події

Правоохоронці розшукують дівчинку-підлітка із Коростеня, яка кілька днів тому пішла з дому та не повернулася

7 August 2023, 11:40

Правоохоронці та рідні встановлюють місцезнаходження Вишневської Анни Анатоліївни, 2007 року народження.

Про це 7 серпня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Коростенське районне управління поліції.

«Попередньо встановлено, що вдень 3 серпня дівчина пішла з місця проживання та донині не повернулася», - йдеться в повідомленні.

Прикмети зниклої: на вигляд 12-16 років, зріст – 155-160 см, волосся відрощене світле (зверху волосся темні корені), худорлявої тілобудови, очі – блакитні.

Була одягнена у футболку та світлі джинси.


Фото з сайту ГУНП

Правоохоронці закликають громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо можливого місця перебування Анни Вишневської, повідомити за телефонами 096 253 93 11 або 102 чи звернутися до найближчого відділку поліції.

Нагадаємо, 2 серпня правоохоронці відділу поліції №1 Житомирського райуправління встановлювали місцезнаходження Лукʼянчука Руслана Анатолійовича, 2006 року народження.

У коментарі Житомир.info у пресслужбі Житомирського РУП 7 серпня уточнили, що хлопця розшукали.

«Місцезнаходження хлопчика було встановлене за кілька днів після звернення про його зникнення, він ховався на горищі одного з будинків у селі Глибочиця. Нині всі обставини встановлюють правоохоронці відділу поліції №1 Житомирського райуправління», - розповіла речниця райуправління Марина Вітвіцька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Вишневська підліток неповнолітній неповнолітня дитина 
Матеріали по темі