Місто

Суд наклав арешт на павільйони по вулиці Перемоги в Житомирі, які прокуратура вимагає знести

8 August 2023, 13:05

Заступник керівника Житомирської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Житомирської міської ради звернувся до суду з позовом до двох підприємець щодо звільнення земельної ділянки шляхом знесення павільйонів.

За позовом прокуратури до ФОП Зуб Оксани Володимирівни щодо звільнення земельної ділянки на вул.Перемоги, 89 у Житомирі шляхом знесення павільйону Господарський суд Житомирської області відкрив провадження ухвалою від 17 липня 2023 року.

Цього ж дня суд задовольнив заяву прокурора про забезпечення позову і наклав арешт на будівлю павільйону №2, що по вул. Перемоги, 89 в м. Житомирі.

Також 17 липня Господарський суд Житомирської області відкрив провадження за позовом прокуратури до ФОП Бабкіна Тетяна Аркадіївна щодо знесення павільйону №1 за цією ж адресою і наклав арешт на будівлю.

Зауважимо, що прокуратура просить знести павільйони на земельній ділянці площею 0,02 га щодо якої раніше судилася з дружиною радника мера Житомира Тетяною Бабкіною: Господарський суд Житомирської області рішенням від 16 листопада 2021 року зобов’язав фізичну особу-підприємця Бабкіну Тетяну Аркадіївну повернути громаді земельну ділянку площею 0,02 га по вул. Перемоги, 89 в Житомирі. Зазначене рішення набрало законної сили 24 січня 2022 року.

Тепер же прокуратура хоче звільнити ділянку від об’єктів самочинного будівництва.

Нижче – скриншот з ухвал Господарського суду Житомирської області від 17.07.2023

Як повідомляв Житомир.info, 24 квітня 2023 року Господарський суд Житомирської області відкрив провадження за позовом заступника керівника Житомирської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Житомирської міської ради до ФОП Фисюк-Головко Ольги Анатоліївни про знесення самочинного будівництва та зобов’язання звільнити земельну ділянку, мова йде про кафе «Маша та ведмеді» на вул.Чуднівська, 109-а.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура суд павільйон вул.Перемоги автомийка Бабкіна Зуб 
Матеріали по темі