Влада

Департамент Житомирської ОДА оголосив тендер на ремонт ліцею в селі за 118 млн грн, з них 22 млн – на відрядження

11 August 2023, 15:24

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної (військової) адміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт ліцею в селі Кирдани Овруцької громади.

Оголошення оприлюднили в системі «Прозорро» 10 серпня 2023 року.

Закупівля «Капітальний ремонт Кирданівського ліцею Овруцької міської ради за адресою: вул. Лесі Українки, 2, с. Кирдани, Коростенського району, Житомирської області» має очікувану вартість 118 млн 364 тис. 923,20 грн. Зазначається, що це кошти місцевого бюджету.

Аукціон запланований на 18 серпня, вказаний строк виконання робіт – до 20 грудня 2023 року.

В технічному завданні вказано, що підрядник має: провести демонтажні і підготовчі роботи; поміняти підлогу на двох поверхах ліцею та у спортзалі; пошпаклювати та пофарбувати стіни і зробити «художнє оформлення стін 3-ї категорії складності»; утеплити цоколь і фасади мінераловатними плитами; обновити вхідну групу; зробити відкидний сталевий пандус, вантажний та пасажирський підйомники; зробити «з нуля» систему вентиляції; оновити системи водо-, тепло та електропостачання; встановити нові умивальники, унітази, мийки тощо; замінити світильник, вмикачі та розетки; змонтувати охоронну сигналізацію; провести мережу інтернет; встановити пасажирський ліфт та трифазний генератор.

Передбачене також придбання меблів, інвентарю та облаштування території:

14 інтерактивних дошок;

обладнання для кухні з посудомийною та котломийною машинами;

меблі та проектори для 14 учбових класів, які розраховані на 260 учнів;

металеві шафи та лави без спинки для роздягалень і інвентар для спортзалу;

меблі та холодильник для кабінету медпрацівника;

20 столів та 20 стільців для кабінету інформаційних технологій;

спортивний майданчик зі штучним покриттям;

висадження дерев, кущів та квітів.

Зауважимо, що в технічному завданні до тендеру зазначено, що до очікуваної вартості закупівлі включені кошти на відрядження працівників будівельних організацій на об’єкт будівництва у розмірі 22 млн 239 тис. 881 грн (без ПДВ). Також до ціни включені кошти додаткових інфляційних витрат в розмірі 1 млн 49 тис. 638 грн (без ПДВ).

Скриншот з додатка до тендерної документації

Нагадаємо, розпорядженням від 13 липня 2023 року начальник ОВА Віталій Бунечко затвердив проєктну документацію та кошторис на капітальний ремонт Кирданівського ліцею Овруцької громади в сумі 126 млн 070 тис. 637 грн. 10 лютого 2023 року департамент регіонального розвитку ОВА оприлюднив інформацію про укладений договір з ТОВ «Астерія+» на роботи з розробки проєктної документації по цьому об’єкту за 1 млн 490 тис. 921 грн.

Інформація з сайту ліцею: рік заснування - 1985, у Кирданівському ліцеї Овруцької міської ради у 2022-2023 навчальному році навчалося 140 учнів, проектна потужність закладу – 244 учні. Педагогічний колектив нараховує 24 педагоги. Підвіз учнів та вчителів здійснюється з м. Овруч, с.Корчівка, с.Заськи, с. Черепин.

Як повідомляв Житомир.info, постановою Кабінету міністрів від 16 червня 2023 року Житомирській області з фонду ліквідації наслідків збройної агресії було виділено 831 млн 365 тис. 356 грн на п’ять об’єктів, зокрема – 60 млн грн на капітальний ремонт Кирданівського ліцею Овруцької міської ради за адресою: вул. Лесі Українки, 2, с. Кирдани Коростенського району (строк реалізації 2023 – 2024 роки).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент ОВА ремонт ліцей Овруч тендер  
Матеріали по темі