Місто

Як УАШ поділило між трьома фірмами понад 12 мільйонів на прибирання тротуарів у Житомирі

15 August 2023, 13:06

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало три угоди на послуги з прибирання тротуарів у другому півріччі. Загальною вартість угод склала 12,45 млн грн.

Про це йдеться в ProZorro.

Всі закупівлі були проведені за процедурою відкриті торги з особливостями. У разі подання для участі у такій закупівлі однієї пропозиції, ця закупівля одразу переходить на стадію розгляду цієї пропозиції, а не відміняється, як у відкритих торгах. Участь у кожному тендері на послуги з прибирання тротуарів брала лише одна фірма, з якою і укладали договір. Так замовник уклав угоди на прибирання тротуарів з ТОВ «Керуюча компанія “Комунальні технології», ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект», та ПП «ВЖРЕП № 8».

Загальна площа для прибирання з урахуванням періодичності на друге півріччя склала 59944393. Її розділили на три сектори. Термін надання послуг – до кінця 2023 року.

КП «Управління автомобільних шляхів» 6 липня уклало угоду з ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» на прибирання тротуарів вартістю 4,850 млн грн.

ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» прибиратиме тротуари на 50 вулицях Житомира площею 23314980 м. кв.


ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» засноване в 2012 році в Житомирі. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є Жанна Опанасюк. З початку повномасштабного вторгнення росії до України, фірма отримала держзамовлень на 35,5 млн грн, 30,2 млн грн стосувалися ремонтних та будівельних робіт.

10 липня КП «Управління автомобільних шляхів» уклало угоду на прибирання тротуарів з ТОВ «Керуюча компанія “Комунальні технології». Вартість угоди склала 3,7 млн грн.

ТОВ «Керуюча компанія “Комунальні технології» прибиратиме тротуари на 44 вулицях Житомира площею 18319692 м. кв.

ТОВ «Керуюча компанія “Комунальні технології» засноване в січні 2021 року та зареєстроване в Житомирі. Спеціалізується фірма на управлінні нерухомим майном за винагороду або на основі контракту. Власником фірми є Валентина Бойко. В 2020 році Валентина Бойко балотувалася до Житомирської міської ради та до обласної ради від політичної партії “Європейська Солідарність”. З початку повномасштабного вторгнення росії до України, фірма отримала держзамовлень на 8,2 млн грн.

Ще одну угоду на послуги з прибирання КП «Управління автомобільних шляхів» уклало з ПП «ВЖРЕП № 8». Вартість послуги склало 3,9 млн грн.

ПП «ВЖРЕП № 8» прибиратиме тротуари на 50 вулицях Житомира площею 18309721 м. кв.



ПП «ВЖРЕП № 8» засноване в липні 2013 року у Житомирі. Спеціалізується фірма на комплексному обслуговуванню об’єктів. Директором та власником фірми є позафракційна депутатка Житомирської міської ради Світлана Півоварова (у квітні 2022 року Світлана Півоварова вийшла з фракції партії «Опозиційна платформа – За життя»). З початку повномасштабного вторгнення росії до України, фірма отримала держзамовлень на 5,5 млн грн.

Зауважимо, що наприкінці 2022 року КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради намагалось віддати два тендери з прибирання тротуарів ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект». Вартість угод мала скласти 8 млн грн. Однак тоді ТОВ «Керуюча компанія “Комунальні технології» та ПП «ВЖРЕП № 8» подали скарги до АМКУ щодо неправомірного рішення замовника щодо обрання переможця торгів. Скарги Антимонопольний комітет задовільнив, а замовник був зобов'язаний визнати переможцями торгів ПП «ВЖРЕП № 8» та ТОВ «Керуюча компанія “Комунальні технології».

Наталія Іжицька для Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тротуар тендер прибирання УАШ закупівля  
Матеріали по темі