Суспільство

Дорожники взялися за поточний ремонт на міжнародній траси М-21 в Житомирському районі

17 August 2023, 11:27

Проводяться роботи з експлуатаційного утримання на міжнародній дорозі в Житомирському районі.

Про це 17 серпня повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«У рамках експлуатаційного утримання приділяємо увагу міжнародній дорозі М-21 Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський. Зараз це чи не єдиний метод поліпшити стан проїзду», - йдеться у повідомленні.

Дорожники звертаються до водіїв з проханням бути уважними у місцях проведення робіт та розповідають, що саме роблять:

ліквідовуємо пошкоджені ділянки дороги на Черняхівщині за допомогою влаштування карт з гарячого асфальтобетону, дрібну ямковість ліквідовуємо пневмоструменевим методом;

поновлюємо дорожню розмітку,

проводимо механізоване та ручне скошування трави;

ліквідовуємо промоїни, що утворилися внаслідок нещодавніх злив.

«М-21 – дорога міжнародного значення, пролягає Житомирською та Вінницькою областями. Інтенсивність руху – від 10 до 12 тисяч автомобілів на добу. Протяжність шляху на території Житомирщини – 224,5 км. До війни дорогу вдалось капітально відремонтувати на близько 100 кілометрах», - інформує обласна Служба відновлення та розвитку інфраструктури.

Нагадаємо, 10 серпня Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області ліквідовувала аварійні вибоїни в Ружинській громаді на дорозі Н-02/М-06 Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2023 року в Житомирській області було відкрито рух відбудованим мостом через річку Тростяниця на трасі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Служба відновлення траса М-21 дорожник 
Матеріали по темі