Події

У Житомирі патрульні повернули рідним двох хлопчиків, які загубилися: один самостійно сів у тролейбус, іншого там лишила мама

17 August 2023, 17:26

Завдяки повідомленню небайдужих громадян патрульні повернули рідним двох дітей, які загубилися в Житомирі.

Про це 17 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 18-ї години, поліцейські отримали повідомлення, що на вулиці Покровській перебуває хлопчик 5 років без дорослих. Не гаючи часу, інспектори прибули за адресою, де перебувала дитина із заявницею. Хлопчик розповів патрульним, що заблукав та повідомив, де він проживає. Патрульні запросили дитину до службового авто та поїхали за адресою, яку він назвав. Вже на місці, хлопчик вказав на будинок, в якому проживає. Невдовзі прибігла схвильована мама, яка повідомила, що не помітила, як малий загубився в громадському транспорті, а власні пошуки не дали результату», - йдеться в повідомленні.

За інформацією патрульних, інше повідомлення, про зникнення дитини, охоронці порядку отримали сьогодні вранці (ред. 17 серпня) від водійки тролейбуса яка повідомила, що у транспорт зайшов хлопчик 6 років без супроводу дорослих, а на запитання, куди прямує, відповів — до друзів.

Патрульні прибули на місце, поспілкувалися з дитиною та з'ясували, що він не пам'ятає, де проживає, проте має мобільний телефон.

Зв'язавшись із батьком дитини та дізнавшись адресу, патрульні попрямували із маленьким мандрівником додому, де і передали його батькові.

В обох випадках все закінчилось добре дітей передали батькам та провели з ними профілактичні бесіди задля недопущення таких ситуацій у майбутньому.

У разі зникнення дитини не гайте часу — телефонуйте на 102!

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що 5-річний хлопчик загубився також у тролейбусі.

Нагадаємо, 9 липня житомирські патрульні розшукали 12-річного хлопчика, який загубився на автовокзалі, підліток вийшов сам із автобуса пошукати тітку.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня 2023 року житомирські патрульні отримали два повідомлення про зникнення дітей: 4-річного хлопчика та 7-річної дівчинки. Завдяки допомозі небайдужих містян обох розшукали та повернули батькам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина діти неповнолітня патрульні патрульна поліція патрульний 
Матеріали по темі