Влада

Мер згадав про масову бійку в центрі Житомира і запропонував залучати «енергійних» людей до захисту держави

1 September 2023, 11:22

Учасників масової бійки в центрі Житомира та відвідувачів нічних закладів треба залучати до захисту держави.

Таку пропозицію на засіданні міськвиконкому 1 вересня озвучив мер Сергій Сухомлин, звертаючись до начальника відділення призову Житомирського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ярослава Ягущина.

«В нас тиждень тому була масова бійка в центрі Житомира. Може разом з поліцією звернути увагу на всі ці нічні заклади, бо в людей, бачу, дуже багато енергії є влаштовувати такі бійки. Я думаю, може вони з автоматами більше користі принесуть нашій державі. В нас деякі заклади працюють незважаючи на комендантську годину, люди постійно звертають в поліцію, потрібно це відпрацювати разом з поліцією, наші поліцейські офіцери громади готові допомогти. І так постійно тривоги вночі, людям потрібно відпочивати. І користь державі також буде», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, виклик про масову бійку бару «Барбаросса» неподалік Михайлівської надійшов до патрульних 24 серпня о 23:54, на подію виїжджали 4 екіпажі патрульних поліцейських, вдалося затримати кількох ймовірних учасників бійки, було складено три протоколи.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня 2023 року правоохоронці проводили чергову перевірку жителів Житомира та місцевих розважальних закладів на дотримання комендантської години: перевірили близько десятка барів та ресторанів обласного центру, жоден із них, за даними правоохоронців, не працював опісля 24-ї години.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Сухомлин бійка нічний клуб поліція розважальний заклад мобілізація 
Матеріали по темі