Події

У перший день навчального тижня всі житомирські ліцеї «замінували»: учнів та вчителів евакуювали, на місці працюють відповідні служби

4 September 2023, 12:21

В обідню пору 4 вересня кілька житомирських ліцеїв «замінували». Зокрема, користувачі соцмереж почали повідомляти, що через інформацію про наявність вибухівки учнів евакуювали з 31 та 14 ліцеїв.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі ГУНП у Житомирській області підтвердили цю інформацію та розповіли, що відповідні служби вже працюють на місці.

«Інформація про замінування до ГУНП надійшла об 11:41 від чергового СБУ. Він повідомив про те, що на електронну адресу колцентру СБУ надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл міста Житомира. Відповідні служби вже виїхали на місце й за алгоритмом перевірятимуть усі навчальні заклади. Подібне повідомлення також надійшло сьогодні о 8:44 і в місті Києві», - прокоментували у поліції.

Нагадаємо, в обідню пору 25 серпня із житомирського ТЦ «Олді» евакуювали близько двох сотень осіб: правоохоронці перевіряли інформацію про замінування.

Як повідомляв Житомир.info, 11 серпня 2023 року в обідню пору у Житомирі з драмтеатру та Поліського університету правоохоронці змушені були евакуювати людей з приміщень через повідомлення про замінування.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка школа ліцей 
Матеріали по темі