Події

Правоохоронці розшукують 19-річного жителя райцентру Житомирської області, який пішов до міського парку і не повернувся (оновлено)

4 September 2023, 15:55

Правоохоронці Звягельського районного відділу встановлюють місце знаходження Соколова Максима Ігоровича, жителя м. Звягеля, 2004 року народження.

Про це 4 вересня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Звягельський районний відділ поліції.

«За словами рідних зниклого, хлопець 3 вересня пішов до міського парку та до теперішнього часу не повернувся», - зазначають у поліції.

Його прикмети: зріст близько 197 см, худорлявої тілобудови, волосся чорне.

Особливі прикмети: на правій нозі нижче коліна є татуювання у вигляді птаха.

На момент зникнення був одягнений: у спортивну кофту чорного кольору, чорні шорти, червоні кросівки. При собі мав невелику сумку «через плече».


Поліцейські закликають громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо можливого місця перебування зниклого молодика, повідомляти за телефонами: 041413-51-54, 093-462-99-16, 067-417-91-54 або 102 чи звернутися до найближчого відділку поліції.

ОНОВЛЕННЯ: Після 17:00 поліція повідомила, що 4 вересня хлопець самостійно повернувся додому.

Нагадаємо, житомирські поліцейські встановлюють місцезнаходження Букася Вадима Геннадійовича, 2004 року народження, жителя обласного центру, який, за словами родичів, 10 серпня пішов з дому та до місця проживання не повернувся.

Як повідомляв Житомир.info, на початку серпня 2023 року правоохоронці встановлювали місцезнаходження Вишневської Анни Анатоліївни, 2007 року народження, яка вдень 3 серпня пішла з дому у Коростені і станом на 7 серпня не повернулася. Зауважимо, що на сайті ГУНП оновили інформацію, де повідомляється, що дівчинку-підлітка розшукали і з нею все гаразд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Соколов 
Матеріали по темі