Політика

Як нардепи-мажоритарники від Житомирської області голосували за відставку міністра оборони Резнікова

5 September 2023, 19:03

Верховна рада на пленарному засіданні 5 вересня 2023 року підтримала відставку Олексія Резнікова з посади міністра оборони.

За проєкт постанови, який подав голова парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, проголосували 327 народних депутатів, проти – 4, утримались – 11, не голосували 23.

З шести нардепів-мажоритарників від Житомирської області відставку Резнікова підтримали лише троє: Богдан Кицак, Тетяна Грищенко та Сергій Кузьміних. Ігор Герасименко був відсутній, Дмитро Костюк та Володимир Арешонков не голосували.

Звіт Олексія Резнікова за 22 місяці роботи на посаді міністра оборони України читайте тут

Верховна рада 5 вересня проголосувала і за звільнення Рустема Умєрова з посади голови Фонду державного майна України: всі житомирські мажоритарники (крім відсутнього Герасименка) проголосували «за».

Також 5 вересня був зареєстрований поданий президентом Володимиром Зеленським проєкт постанови про призначення Рустема Умєрова на посаду міністра оборони.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня 2022 року міністр оборони Олексій Резніков у Житомирі вручав нагороди жителям області, які з перших днів війни своєю щоденною працею робили важливий внесок у національний спротив російському вторгненню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВР Резніков відставка звільнення МО нардеп Умєров 
Матеріали по темі