Місто

У Житомирі на Новому бульварі проведуть змагання з сучасного п’ятиборства, присвячені пам’яті загиблих захисників

6 September 2023, 09:32

Виконавчий комітет міської ради погодив проведення в Житомирі 9 вересня змагань з сучасного п’ятиборства (лазер-ран).

Рішення ухвалили на засіданні 6 вересня.

«Відповідно до цільової програми «Житомирська міська територіальна громада – територія розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2024 роки», затвердженої рішенням сесії Житомирської міської ради від 24.12.2020 № 39 (зі змінами та доповненнями), доручення начальника Житомирської обласної військової адміністрації Бунечка В.І. від 31.08.2023 №4767/2-23/35 «Щодо організації та проведення в місті Житомирі 09 вересня 2023 року чемпіонату України з сучасного п’ятиборства (лазер-ран), присвяченого пам’яті загиблих захисників України» та регламенту змагань з сучасного п'ятиборства UIPM Global Laser Run City Tour, з метою вшанування пам’яті загиблих захисників України, популяризації здорового способу життя серед мешканців громад», - йдеться у проєкті рішення про проведення змагань.

Заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Віктор Малюта пояснив, що формат «лазер-ран» - це скорочена програма сучасного п’ятиборства, яка передбачає біг і стрільбу із лазерної зброї.

«Захід буде проводитися на Новому бульварі, перекривається тільки Новий бульвар, локація основна буде біля кінотеатру «Жовтень». Учасники біжать до перехрестя з вулицею Косенка, це коло 500-50 метрів вони долають в залежності від вікової категорії – хто одне, хто п’ять, хто десять. Захід проводиться 9 вересня, початок о 9-й годині», - сказав Віктор Малюта.

Нижче – схема маршруту змагань з сучасного п’ятиборства (лазер-ран) з додатка до проєкту рішення виконкому:


Нагадаємо, 6 серпня на вулиці Михайлівській у Житомирі проводили спортивний захід для учасників бойових дій, ветеранів та членів їхніх родин у рамках першого всеукраїнського туру спортивних змагань для ветеранів «Сильні України».

Як повідомляв Житомир.info, 20 травня 2023 року у Житомирі проводили «Забіг з нагоди Всесвітнього дня вишиванки», старт був біля кінотеатру «Жовтень».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком змагання п'ятиборство Малюта Новий бульвар 
Матеріали по темі