Місто

«Сильні України»: на пішохідній вулиці в Житомирі стартували змагання ветеранів

6 August 2023, 12:58

Опівдні 6 серпня на вулиці Михайлівській у Житомирі розпочався спортивний захід для учасників бойових дій, ветеранів та членів їхніх родин. Змагання проходять у рамках першого всеукраїнського туру спортивних змагань для ветеранів «Сильні України».

Учасники змагатимуться у веслуванні на тренажері, жимі лежачи та на аеробайках. Головний суддя спортивних змагань – Василь Вірастюк, чемпіон світу зі стронгмену.

У програмі також заплановані: майстер-клас зі стрільби з лука, показові виступи стронгменів, функціональні тренування, атракції для дітей, перетягування канату, челендж в «Козацькому присіданні» та фотосесія з Василем Вірастюком.

Організатори змагань: Федерація стронгмену України за підтримки Благодійного фонду BGV та народного депутата України Арсенія Пушкаренка.

Детальніше – у відеосюжеті

Довідково:

«Сильні України» – всеукраїнські спортивні змагання з адаптивних видів спорту для ветеранів та чинних військовослужбовців, які отримали травми та поранення (видимі та невидимі) під час участі в бойових діях на території України. Змагання засновані в рамках системи спортивно-реабілітаційних заходів для ветеранів війни ГО «Федерація стронгмену України» за підтримки народних депутатів України фракції «Слуга Народу» та меценатів. Перший етап змагань відбувся в Полтаві 2 липня 2023 року, в якому взяли участь понад 130 ветеранів та військовослужбовців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сильні України змагання спорт ветеран військовий стронгмен Вірастюк  
Матеріали по темі