Місто

У Житомирі «замінували» один із ліцеїв: дітей та персонал евакуювали, на місці працюють відповідні служби

11 September 2023, 14:34

Житомирський ліцей №24 замінували, звідти в обідню пору 11 вересня евакуювали учнів та вчителів, правоохоронці обстежують заклад освіти.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі головного управління Нацполіції в Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що станом на 14:20 повідомлення про замінування перевіряють лише в одному ліцеї міста.

«Повідомлення про замінування 24 ліцею надійшло на електронну пошту навчального закладу. Про це поліції повідомила директорка даного навчального закладу близько 13:20. Відповідні служби вже виїхали на місце й за алгоритмом перевіряють навчальний заклад», - прокоментувала речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, в обідню пору 4 вересня усі житомирські ліцеї «замінували». Згодом у поліції проінформували, що 4 вересня о 15.30 було завершене обстеження 35 ліцеїв міста, евакуювали близько 50 тисяч осіб, підозрілих предметів не виявили.

Як повідомляв Житомир.info, в обідню пору 25 серпня 2023 року з житомирського ТЦ «Олді» евакуювали близько двох сотень осіб: правоохоронці перевіряли інформацію про замінування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка школа ліцей 
Матеріали по темі