Суспільство

Спортсмени Житомирської області вибороли призові місця на чемпіонаті України з триатлону та на Всесвітніх іграх CSIT

11 September 2023, 17:19

Вихованців Житомирської школи вищої спортивної майстерності на чемпіонаті України з триатлону на спринтерській дистанції здобули призові місця, а житомирянка Лілія Павлюк виборола дві медалі на VII Всесвітніх іграх CSIT.

Про перемоги на чемпіонаті України з триатлону 11 вересня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА

«10 вересня 2023 року в м. Винники Львівської області відбувся чемпіонат України з триатлону на спринтерській дистанції. Спортсмени з 9 регіонів України змагались в плаванні 750 метрів, велогонці 20 кілометрів та бігу 5 кілометрів. Вихованці Житомирської школи вищої спортивної майстерності показали гарний результат. Георгій Прищепчук став чемпіоном України серед молоді та вперше здобув звання "Майстер спорту України" з триатлону. Ілля Гончарук здобув бронзову медаль чемпіонату України серед юніорів(хоча спортсмен ще юнацького віку), завершив ТОП - 6 кращих триатлетів України. Тренують спортсменів Віктор Генчіков та заслужений тренер України Наталія Кирилович», - йдеться у повідомленні.

Цього ж дня на своїй сторінці у фейсбуці пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про дві медалі, які виборола Лілія Павлюк.

«Вихованка ЖОДЮСШ "Динамівець" Лілія Павлюк у змаганнях з рукопашного бою у розділі "легкий контакт" у ваговій категорії 73 кілограми виборола звання чемпіонки, а у розділі "повний контакт" виборола звання бронзової призерки. VII Всесвітні ігри CSIT проходили в італійському місті Червія. Продемонструвати майстерність з різних видів спорту приїхали понад 5000 спортсменів із 35 країн світу», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 вересня Житомирська міська рада повідомила про те, що житомирські спортсмени вибороли перше та друге місце на клубному Чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон».

Як повідомляв Житомир.info, з 20 по 27 серпня 2023 року у передмісті Варшави (Польща) тривав чемпіонат світу з шашок серед спортсменів із порушеннями опорно-рухового апарату, зору та слуху. Спортсмен з Житомирщини виборов срібну та бронзову нагороди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спорт змагання спортсмен медалі 
Матеріали по темі