Місто

У Житомирі на Михайлівській встановлять сенсорно-інформаційний стенд для повідомлень про укриття та мистецькі заходи

20 September 2023, 12:21

Громадській організації «Грінері» погодили розміщення сенсорного інформаційного засобу на вул. Михайлівській, який інформуватиме про укриття, місцеві туристичні маршрути, культурні заходи Житомира та дані із геопорталу.

Таке рішення 20 вересня ухвалили на черговому засіданні міськвиконкому.

«З метою підвищення рівня доброчесності, прозорості та підзвітності в Житомирській міській територіальній громаді просимо погодити інформаційний стенд. В зв’язку з тим, що територія всієї вулиці Михайлівської набуває важливої ролі для збереження об’єктів культурної спадщини та враховуючи, що встановлення інформаційного засобу передбачає широкі функціональні можливості та може використовуватись, як точка доступу до місцевих електронних сервісів. Інформації про укриття цивільного захисту для населення, місцеві туристичні маршрути, культурні та мистецькі події місцевого значення, туристичні об’єкти. Департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради, який є спеціальним уповноваженим органом охорони культурної спадщини, не заперечує щодо встановлення цього інформаційного засобу», - розповіла заступниця директора департаменту містобудування та земельних відносин, головна архітекторка Ольга Бронштейн.

Перша заступниця міського голови Світлана Ольшанська розповіла, що на стенді буде оприлюднена частина інформації, яка містилась на геопорталі.

ГО «Грінері», яка зареєстрована 4 серпня 2018 року, керує директор КП «Агенція розвитку Житомира» Борис Пахолюк.

Нагадаємо, 19 вересня у Житомирі розпочали роботу з оцінки доброчесності КП «Управління автомобільних шляхів».

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня 2020 року у Житомирі презентували подарований геопортал - багатофункціональний Інтернет-ресурс з повною та актуальною картографічною інформацією про місто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Михайлівська стенд Бронштейн геопортал 
Матеріали по темі