Події

У Житомирі повідомили про підозру чоловіку, який місяць тому в районі панчішної фабрики зірвав з містянки ланцюжок і втік

22 September 2023, 13:04

Наприкінці серпня в одному зі спальних районів міста невідомий зірвав з шиї 60-річної житомирянки ланцюжок та втік. Жінка одразу ж звернулася до поліції та, попри стресовий стан, змогла надати правоохоронцям приблизний опис зловмисника.

Про це 22 вересня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«Оперативники Житомирського районного управління поліції провели низку розшукових заходів, переглянули записи камер відеоспостереження неподалік місця події та встановили причетного до пограбування. Встановлено, що 33-річний містянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Після останнього грабежу він за місцем проживання не з’являвся, тож оперативники розшукали його в місті. Чоловік визнав, що викрадений ланцюжок сховав біля гаражного приміщення неподалік, звідти його і вилучили правоохоронці», - йдеться в повідомленні.

Днями слідчі Житомирського районного управління поліції повідомили фігуранту про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 186 (Грабіж) КК України. Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

За відкрите викрадення майна, вчинене в період воєнного стану, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

У пресслужбі Житомирського РУП для Житомир.info уточнили, що подія сталася 30 серпня в районі Панчішної фабрики.

Нагадаємо, 7 вересня поліція повідомляла, що у центрі Житомира 38-річний містянин зірвав золотий ланцюжок із жінки та заніс у ломбард: причетного затримали.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 8 липня 2023 року до Житомирського райуправління поліції звернулася 46-річна містянка. Жінка повідомила, що її близько пів години тому пограбували – зірвали ланцюжок із кулоном. Причетним до грабежу виявився 32–річний містянин, який вже встиг подарувати вкрадену прикрасу своїй дружині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування грабіж поліція 
Матеріали по темі