Місто

У житомирському гідропарку монтують модульне укриття

28 September 2023, 14:52

У житомирському гідропарку за тролейбусною зупинкою 28 вересня встановлюють модульне укриття.

«КП «Парк» придбало два укриття, кожне на 50 осіб. Одне буде знаходитися за адресою вулиця Чуднівське, 167, тобто гідропарк, а друге за адресою Старий бульвар 14-а, тобто Шодуарівський парк, недалеко від літака. Були проведені торги й два укриття закуплені за 5 млн 10 тисяч грн», - говорить директор КП «Парк» Сергій Бондар.

Модульні укриття обладнають так само як ті, що встановлені за іншими адресами. Коли житомиряни зможуть ними скористатися прогнозувати не беруться.

«Звичайно будуть стояти двері, які у випадку повітряної тривоги автоматично відчинятимуться, облаштуємо сидячими місцями, вогнегасниками, аптечкою, водичкою. Сьогодні монтуємо в гідропарку, завтра у Шодуарівському парку. Потім будемо облаштувати, наповнювати , під'єднаємо до електромережі й тоді запуск в роботу. Скільки це займе часу? Відповідь, на жаль, дати не можу. Може бути тиждень, а може бути два», - сказав директор КП «Парк» Сергій Бондар.

Нагадаємо, що чотири модульні укриття, які знаходять на балансі КП «Зеленбуд»вже обладнали всім необхідним всередині і хочуть зробити пандуси.

Як повідомляв Житомир.info, КП «Парк» 25 серпня оголосило тендер на придбання двох модульних укриттів (на 50 осіб), які будуть встановлені у парку та гідропарку (Старий бульвар, 14-а та вул.Чуднівська, 167), з очікуваною вартістю закупівлі 5 млн 015 тис. грн: єдиним учасником тендеру було ТОВ «Хоббіт хаус» з пропозицією 5 млн 010 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: укриття гідропарк модульне укриття Бондар Гідропарк. КП Парк  
Матеріали по темі