Суспільство

Спортсмени з Житомирської області посіли 3 місце на командному чемпіонаті України з легкої атлетики

2 October 2023, 11:34

Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР, юнаків та дівчат 2010-2011 р.н. (4-борство) проходив цими вихідними у Житомирі. Команда Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики виборола бронзову сходинку чемпіонату.

Про це 2 жовтня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Змагатися за першість приїхали 209 легкоатлетів із низки областей України: Житомирської, Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської та міста Києва. Спортсмени змагалися у трьох легкоатлетичних дисциплінах: стрибках у довжину, метанні мʼяча та бігу», - йдеться в повідомленні.

Житомирщину представляли 40 легкоатлетів.

Нагадаємо, днями у Києві Житомирські спортсмени здобули 9 золотих та 2 сріблі медалі на Кубку України з комбат дзю-дзюцу серед дорослих та всеукраїнському турніру з комбат дзю-дзюцу серед дівчат.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2023 року пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що пауерліфтери Житомирської області здобули призові місця Кубку України з жиму лежачи та перепустку на Чемпіонат Світу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чемпіонат України з легкої атлетики ДЮСШ легкоатлети СДЮШОР бронза 
Матеріали по темі