Суспільство

Пауерліфтери Житомирської області здобули призові місця Кубку України з жиму лежачи та перепустку на Чемпіонат Світу

26 September 2023, 10:34

Пауерліфтери Житомирської області здобули Кубок України з жиму лежачи та срібло Кубку України 2023.

Про це 26 вересня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Голова Федерації з пауерліфтингу в Житомирській області Андрій Баленков виборов звання переможця Кубку України з жиму лежачи серед чоловіків. 260 кг - результат, який приніс спортсмену першість на українській спортивній арені та перепустку на Чемпіонат Світу», - йдеться у повідомленні

Спортсмени Житомирської області вибороли і срібло Кубку України:

  • Ірина Колеснікова - місце серед жінок у ваговій до 84 кг (жим 120кг - власний рекорд)
  • Богдан Дрозд - місце серед чоловіків у ваговій до 93 кг (жим 210 кг - власний рекорд)

Нагадаємо, 25 вересня пресслужба Житомирської обласної державної адміністрації повідомила про те, що спортсмени Житомирської області здобули призове місце на всеукраїнському чемпіонаті з фітнес-челенджу, участь у якому взяли понад 100 спортсменів, 18 команд з усіх куточків України.

Як повідомляв Житомир.info, 23 вересня 2023 року в житомирському гідропарку стартували змагання з тріатлону «Залізна країна». Долучилося близько 80 учасників з різних міст України та з-за кордону. Спортсмени мали пройти дистанцію, яка складається з плавання, їзди на велосипеді та бігу. Змагання були організовані задля збору коштів для житомирського військового шпиталю, а також аби нагадати світу про війну в Україні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спорт змагання спортсмен медалі чемпіонат пауерліфтинг 
Матеріали по темі