Події

Уночі на АЗС в Житомирській області виявили 13-річного хлопчика без супроводу дорослих, який хотів поїхати до батька

3 October 2023, 15:16

Днями пізньої ночі на АЗС, що знаходиться на трасі Київ — Ковель — Ягодин, небайдужа громадянка помітила 13-річного хлопчика без нагляду дорослих. Хлопчик скучив за батьком і хотів поїхати до нього.

Про це 3 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Днями, близько 3-ї години ночі, патрульні отримали повідомлення, що на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин у приміщенні АЗС перебуває хлопчик 10-12 років без дорослих. Не гаючи часу, інспектори прибули за адресою, де перебував хлопець із заявницею. Підліток розповів патрульним, що планував поїхати до батька, бо дуже за ним нудьгував», - йдеться у повідомленні.

Трішки поспілкувавшись, охоронці порядку встановили місце проживання хлопця та причини, з яких сам пішов з дому.

Патрульні запросили мандрівника у службове авто та вирушили додому за вказаною ним адресою. Невдовзі вони прибули на місце проживання хлопця. З дому вийшла мати та вітчим дитини, вони навіть і не знали, що син пішов уночі з дому.

Інспектори провели профілактичну бесіду з батьками та повідомили про випадок працівників ювенальної превенції.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що хлопчик проживає в Лугинській громаді Коростенського району.

Нагадаємо, 23 вересня пресслужба поліції Житомирської області повідомила про розшук 6-річного Хомінського Даніїла Олеговича, жителя с. Станишівка. Хлопчик пішов з дому та не повернувся. Пізніше стало відомо, що хлопчик знайдений, з ним усе гаразд.

Як повідомляв Житомир.info, 17 серпня 2023 року пресслужба патрульної поліції в Житомирській області повідомила про те, що патрульні повернули рідним двох хлопчиків, які загубилися: один самостійно сів у тролейбус, іншого там лишила мама

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція поліція дитина АЗС траса 
Матеріали по темі