Події

З України примусово видворили росіянина, який відсидів 5 років у житомирській колонії за розбещення неповнолітніх

3 October 2023, 17:02

Працівниками УДМС у Житомирській області спільно із міграційною поліцією ГУНП поміщено громадянина російської федерації до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні.

Про це 3 жовтня повідомляє Міграційна служба Житомирської області.

«Громадянин російської федерації був засуджений на 5 років за вчинення злочинів за ч.2 ст. 156 КК України та звільнився по відбуттю строку покарання з ДУ «Житомирська виправна колонія №4». Іноземець прибув на територію України ще в 2014 році. Порушника міграційного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про затримання для забезпечення примусового видворення за межі України», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, згідно зі статтею ч.2 ст. 156 КК України (Розбещення неповнолітніх) дії, вчинені щодо малолітньої особи або вчинені членами сім’ї чи близькими родичами, особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 19 липня правоохоронці інформували, що з України примусово видворили білоруса та росіянина, які «відсиділи» у колоніях Житомирської області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: видворення іноземець ДМС міграційна служба 
Матеріали по темі