Влада

В Житомирській ОВА створили робочу групу з питань протидії корупції, назвали «Прозорість та підзвітність»

10 October 2023, 16:41

Розпорядженням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечко створено робочу групу «Прозорість та підзвітність».

Про це повідомила пресслужба обласної військової адміністрації.

«Сьогодні, 10 жовтня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко підписав розпорядження про утворення робочої групи з питань протидії корупції під назвою «Прозорість та підзвітність». Головне завдання групи – це протидія корупції. До складу робочої групи увійшли заступники керівників Житомирської обласної прокуратури, Управління Служби безпеки України в Житомирській області, Головного управління Національної поліції в Житомирській області та заступники районних військових адміністрацій. Очолив робочу групу заступник голови з питань взаємодії з правоохоронними органами ОВА Олександр Федько», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що робоча група здійснюватиме контроль за належним використанням коштів, що надійшли в область із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, а також інших субвенцій із державного бюджету.

«Діяльність робочої групи буде максимально прозора та підзвітна в медійному полі із залученням громадськості», - наголошують в ОВА.

Нагадаємо, в Житомирській обласній раді до кінця вересня 2023 року планували провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2023 року НАБУ рекомендувало Кабміну терміново усунути корупційні ризики в постанові про державні закупівлі під час воєнного стану.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОВА корупція робоча група розпорядження  
Матеріали по темі