Події

У Житомирському районі племінник зарізав 55-річного дядька й перекинув тіло на сусіднє подвір’я

20 October 2023, 17:39

Поліцейські затримали жителя Черняхівщини, підозрюваного у вбивстві рідного дядька.

Про це 20 жовтня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Пізно увечері 19 жовтня на спецлінію «102» зателефонував чоловік і повідомив, що знайшов сусіда без ознак життя на подвір’ї свого дачного будинку у Високівській громаді. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. У приватному домоволодінні правоохоронці виявили тіло 55-річного місцевого жителя. Медики, які також прибули за викликом, констатували смерть чоловіка. Попередньо, він отримав ножові поранення, що призвели до ушкодження внутрішніх органів та масивної крововтрати. У ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили причетність до смерті чоловіка його 32-річного племінника», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, фатальна подія трапилася напередодні увечері. Під час чаркування між чоловіками виник ситуативний конфлікт, у ході якого молодший схопився за ножа і смертельно травмував ним опонента. Тіло він перекинув через паркан на сусідське подвір’я, де його потому знайшли.

Нині за цим фактом поліцейські проводять розслідування за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі затримали причетного у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про повідомлення йому підозри в учиненому діянні та обрання запобіжного заходу.

Згідно з чинним законодавством умисне вбивство карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 9 жовтня 2023 року на околиці Житомира чоловік з ножем та сокирою намагався вбити свого знайомого просто посеред вулиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство ніж поліція племінник Черняхів 
Матеріали по темі