Місто

У Житомирі за добу випало більше місячної норми опадів, - синоптики

6 November 2023, 10:39

Найбільша кількість опадів, яка перевищила місячну норму, вдень 4 та вночі 5 листопада випала у Житомирі.

Про це 6 листопада Житомир.info повідомили в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

«У зв’язку із переміщенням на Житомирщину активного південного циклону, вдень 4 та вночі 5 листопада 2023 р. на території області відмічалась несприятлива дощова погода. Найбільша кількість опадів, яка перевищила місячну норму, випала у м. Житомирі та східній половині області, де пройшли значні дощі», - йдеться у повідомленні Житомирського ЦГМ.

Перевищення місячної норми зафіксували у Житомирі, Овручі та Коростені, нижче – загальна кількість опадів у зазначений період за даними метеостанцій області:

Нагадаємо, у Житомирі ввечері 4 листопада внаслідок опадів затопило кілька вулиць міста, з-поміж них і ділянку вулиці Гоголівської (від Хлібної до Князів Острозьких), на якій влітку цього року робили поточний ремонт за майже 4 млн грн. 5 листопада міська рада інформувала, що працівники КП «УАШ», КП «Експлуатація штучних споруд» та КП «Зеленбуд» працювали у посиленому режимі, аби очистити в Житомирі зливостоки від листя.

Як повідомляв Житомир.info, на території Житомирської області перші вихідні листопада (04.11-05.11) синоптики обіцяли дощову погоду. 4 листопада 2023 року ДСНС України попереджала про погіршення погодних умов у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: злива дощ опади ЦГМ синоптик погода 
Матеріали по темі