Суспільство

ДСНС попереджає про погіршення погодніх умов у Житомирській області

4 November 2023, 17:17

ДСНС попереджає про погіршення погодніх умов. За інформацією УкрГідрометцентру 5 листопада, вночі, у Вінницькій та Житомирській областях, вдень на Закарпатті значні дощі та сильні пориви вітру.

Про це 4 листопада повідомляє ДСНС України.

«5 листопада вночі у Вінницькій та Житомирській областях, вдень на Закарпатті значні дощі. Вночі у південній частині, центральних та більшості північних областей, вдень у західних та в північно-східних областях пориви вітру 17-22 м/с.У Києві та області вночі та вранці пориви вітру 17-22 м/с. Будьте обережними! Тримайтеся подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев.

Нагадаємо, на території Житомирської області перші вихідні листопада (04.11-05.11) синоптики обіцяють дощову погоду. Вдень слід очікувати до 16 градусів тепла, а вночі – від +6 до +11 градусів за Цельсієм.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня 2023 року вирувала справжня негода: у Житомирській області через сильні пориви вітру оголосили помаранчевий рівень небезпеки. Рятувальники з самого ранку ліквідовували наслідки негоди. Вітер пошкодив електромережі, світлофори та прапор на майдані Соборному. Крім того,1256 населених пунктів та понад 200 тисяч споживачів частково або повністю залишилися без електропостачання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дощ погода вітер ДСНС погіршення погоди порив вітру негода 
Матеріали по темі