Події

На півночі Житомирської області у керманича Ford вилучили фальшиве водійське посвідчення

7 November 2023, 09:47

Мав при собі фальшивий документ: на Овруччині поліцейські зупинили водія-правопорушника.

Про це 6 листопада повідомило Коростенське районне управління поліції.

«5 листопада в Овруцькій громаді під час перевірки, 23-річний водій автомобіля «Ford Transit» надав документ поліцейським, який викликав сумніви у його справжності. Тож на місці працювала слідчо-оперативна група. Під час з’ясування всіх обставин виявилось, що тимчасовий дозвіл на керування транспортними засобами не повністю заповнений. Тож вигляд документа викликав підозру. Дізнавачі відділу поліції №1 (м.Овруч) Коростенського райуправління задокументували обставини та вилучили тимчасовий дозвіл, справжність якого перевірятимуть фахівці експертної установи. Нині за вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до чинного законодавства такі дії караються штрафом до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років

Нагадаємо, 11 жовтня до ЦНАПу в смт Попільня прийшов чоловік, який хотів обміняти підробне водійське посвідчення.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня 2023 року під час перевірки патрульні виявили посвідчення водія з ознаками підробки у Житомирі та на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фальшиве посвідчення водій підробка поліція підробне посвідчення фальшиві права  
Матеріали по темі