Місто

Пластуни запросили депутатів Житомирської міськради на благодійний бал, де збиратимуть кошти для 3-ї ОШБр

9 November 2023, 14:21

У Житомирі 19 листопада відбудеться благодійний бал «Дотик», де збиратимуть кошти на дрон для 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ. Захід організовує Пластовий молодіжний центр Житомирської міської ради.

Про це розповіли житомирські пластунки, які прийшли на чергову сесію міськради, щоб запросити депутатів на благодійний бал.

«Ми прийшли запросити вас на наш захід, благодійний бал «Дотик», який відбудеться 19 листопада о 17.30 в Домі української культури. Благодійний бал «Дотик» - це є гарна традиція, заснована пластунами. Такі бали неодноразово відбувалися в місті Києві та у місті Вінниця. Цього року ми також вирішили долучитися до цієї гарної традиції та зробити такий бал в Житомирі. Цього року нашою метою є збір коштів для 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ. Ми поставили перед собою мету зібрати 100 тисяч гривень на купівлю дрона. Будемо раді, якщо ви долучитись до нашого заходу і зробите спільно з нами спільний дотик до гарної справи. У програмі нашого заходу будуть майстер-класи з танців, показові виступи від професіоналів, а також аукціон та лотерея з трофейними лотами, які нам надали бійці цієї ж бригади», - розповіла фахівчиня Пластового молодіжного центру Житомирської міської ради Ліна Закревська.

Пластунки роздали депутатам запрошення на благодійний бал «Дотик» із детальною інформацією про захід.

Нагадаємо, 10 липня в Домі української культури під час благодійного аукціону зібрали більше мільйона гривень на підтримку Збройних сил України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пласт благодійний бал "Дотик" депутат сесія міськрада пластунка 3-тя ОШБр Діс української культури Пластовий молодіжний центр  
Матеріали по темі