Місто

Біля «Прозорого офісу» у Житомирі ще на рік продовжать роботу «Соціальної кухні» для ВПО та малозахищених

14 November 2023, 12:05

У Житомирі збираються ще на рік продовжити роботу «Соціальної кухні» на Польовій.

Відповідний проєкт рішення виконкому 13 листопада опублікований на сайті Житомирської міської ради.

«Погодити Дієцезіальному благодійному фонду «Карітас-Спес» Київсько-Житомирської Дієцезії Римсько-католицької церкви в Україні тимчасове розміщення споруд адміністративного та соціально-побутового призначення (які не є об`єктами капітального будівництва) за адресою площа Польова, 8 терміном на один рік», - йдеться у проєкті рішення.

«Це той самий проєкт «Соціальна кухня», який є біля «Прозорого офісу», продовження договору і розміщення, адже вони планують і наступного року там працювати. Буде продовжуватися те, що й було, це просто юридичні документи, які потрібно прийняти», - розповіла у коментарі Житомир.info директорка департаменту соціальної політики міськради Вікторія Краснопір.

Нагадаємо, 18 жовтня 2022 року у Житомирі запрацював благодійний проєкт «Соціальна кухня», який безплатно забезпечуватиме переселенців та малозахищених гарячими обідами. Вже наступного дня на цій кухні готували їжу для близько двох сотень людей.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня 2022 року влада Житомира затвердила договір про співпрацю з благодійним фондом БФ «Карітас – Спес» щодо організації «Соціальної кухні».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Соціальна кухня" Карітас ВПО "Прозорий офіс" Краснопір Карітас-Спес проєкт рішення виконкому  
Матеріали по темі