Економіка

Майже 60 вакансій кухарів з заробітною платою до 18 тис. грн зареєстровані у Житомирській області

16 November 2023, 09:38

Майже 60 вакансій кухарів зареєстровані у Житомирській області. Працедавці пропонують майбутнім працівникам заробітну плату до 18 000 гривень.

Про це 15 листопада повідомила пресслужба Житомирського обласного центру зайнятості.

«Про майже 60 вакансій кухарів повідомили службу зайнятості підприємства харчової галузі, медичні установи, філія Укрзалізниці, приватні, навчальні та дошкільні заклади, супермаркети тощо. Працедавці пропонують майбутнім працівникам заробітну плату до 18 000 грн», - йдеться у повідомленні.

В залежності від виду діяльності працедавця, завдання та обов’язки майбутнього працівника можуть бути різними, а саме – приготування страв та кулінарних виробів для школярів, які потребують нескладної кулінарної обробки: варіння, смаження, запікання та випікання виробів; готування страв на мангалі відповідно до меню та рецептів закладу; формування та панірування напівфабрикатів тощо.

Серед вимог – сучасний підхід до приготування усіх видів страв; дотримання норм гігієни та безпеки праці на кухні; забезпечення високого рівня сервісу для клієнтів; оформлення та дотримання правил подачі порційних страв на замовлення, умов та строків реалізації сирої та готової продукції та ін.

Ознайомитися з усіма актуальними на Житомирщині пропозиціями роботи можна на сайті центру зайнятості або Єдиному порталі вакансій , а також у чат-боті Державної служби зайнятості у Viber «Вакансії ДСЗ».

Оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю можна завдяки чат-боту @DCZWorkNowBbot.

Актуальні вакансії з усієї України на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості».

Нагадаємо, 9 листопада пресслужба Житомирського обласного центру зайнятості повідомляла про те, що станом на початок листопада у підрозділах служби зайнятості Житомирської області зареєстрували 2 тисячі вакансій. Це майже вдвічі більше, ніж минулого року за цей період.

Як повідомляв Житомир.info, 2 листопада 2023 року Житомирський обласний центр зайнятості інформував, що близько 30 закладів Житомирщини потребують медичних сестер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакансія ЦЗ центр зайнятості працівник служба зайнятості робота кухар 
Матеріали по темі