Події

Правоохоронці Житомирської області зафіксували декілька хибних викликів: повідомляли про вбивство та викрадення

20 November 2023, 13:11

Звягельські поліцейські зафіксували декілька хибних звернень. Кілька днів тому чоловік повідомив, що вбив незнайомця у потязі, а пізніше ще декілька разів інформував про бійки. Жителька міста Баранівки повідомила, що син вчиняє відносно неї домашнє насильство, а мешканець цієї ж громади заявив про викрадення дружини.

Про це 20 листопада повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Кілька днів тому до поліції зателефонував 59-річний чоловік та повідомив, що він щойно вбив незнайомця у потязі на залізничному вокзалі. Тож за вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці. На місці події поліцейські застали нетверезого заявника, який повідомив, що пожартував», - йдеться у повідомленні.

Того вечора чоловік ще кілька разів повідомляв правоохоронцям про різні події: бійки, конфлікти та підозрілих осіб, проте інформація свого підтвердження не знаходила.

Також до поліцейських звернулась жителька м. Баранівки з повідомленням про те, що син вчиняє відносно неї домашнє насильство. Інспектори прибули на місце події, поспілкувались з усіма учасниками та з’ясували, що жодних конфліктів у родині не відбувалось. Жінка ж не змогла пояснити причину свого дзвінка.

Про викрадення 19-річної дружини правоохоронцям повідомив 26-річний житель Баранівської громади. Він розповів, що два дні тому її незаконно позбавив волі спільний знайомий. Поліцейські виїхали за вказаною адресою, де застали нетверезого заявника, який агресивно себе поводив. З’ясувалось, що пара нещодавно розійшлася, а чоловік таким чином намагався повернути колишню.

Відтак відносно всіх заявників правоохоронці Звягельського райвідділу склали адміністративні постанови за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Тож за свої дії порушникам доведеться сплатити штраф у розмірі від 850 до 3400 гривень.

Нагадаємо, 6 листопада пресслужба Бердичівського районного відділу поліції Житомирщини повідомила про те, що до поліції надішли чотири неправдиві виклики про крадіжки. У зверненнях люди повідомляли про крадіжку сумки, ноутбука, автомобіля та велосипеда.

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня 2023 року пресслужба патрульної поліції в Житомирській області повідомила про те, що патрульні притягнули до відповідальності жінку, яка повідомила про неправдиве вбивство чоловіка на вулиці Короленка у Житомирі. Жінка зазначила, що вдарила сокирою по голові товариша.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція хибний виклик виклик неправдивий виклик 
Матеріали по темі