Події

«Щойно вдарила сокирою по голові товариша»: у Житомирі патрульні винесли постанову на жінку через хибне повідомлення про вбивство

14 September 2023, 14:57

Патрульні притягнули до відповідальності жінку, яка повідомила чоловіка на вулиці Короленка у Житомирі про неправдиве вбивство.

Про це 14 вересня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 17-ї години, ТОРівці отримали виклик про вбивство чоловіка на вулиці Короленка. Інспектори оперативно прибули на місці події, де й виявили заявницю та ще три особи. Всі учасники перебували у стані алкогольного сп'яніння. Під час розмови з охоронцями порядку жінка не змогла пояснити суті свого виклику. Факт вбивства не підтвердився, тому на заявницю патрульні винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Довідково: санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 850 до 3400 гривень.

Нагадаємо, 29 серпня у поліції інформували, що у Житомирі патрульні затримали та передали слідчим чоловіка, який повідомив, що його нібито пограбували на Київській, а сам перебував у розшуку за крадіжку. Крім того, на заявника інспектори винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого 2023 року поліція оприлюднила топ-3 хибних викликів, здійснених жителями Звягельського району, серед яких були: «я вбив та заморозив товариша…», «мене побив чоловік…», «моя мати завдала мені травм…».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хибний виклик неправдивий виклик  
Матеріали по темі