Події

У райцентрі Житомирської області вкрали латунні вази з Алеї пам’яті захисникам України: поліція шукає свідків

21 November 2023, 15:23

У Бердичеві біля райдержадміністрації викрали латунні вази, що стояли на Алеї пам’яті захисникам України.

Про це 21 листопада повідомляє інтернет-видання «Ріо Бердичів».

«На початку жовтня на місці колишньої дошки пошани біля будівлі Бердичівської райдержадміністрації було встановлено банери з фотографіями загиблих захисників України з усього великого району. Поруч розмістили невеличку стелу, а біля неї зроблені з гільз артилерійських снарядів урни для квітів. На урочистому відкритті саме до цих гільз ставили букети квітів, та й після відкриття вони теж рідко бували порожніми. Ще три дні тому, коли додався ще один банер з фотографіями Героїв, гільзи були на місці, а вже сьогодні голова адміністрації виявила їх відсутність. Відповідне повідомлення передано у відділ поліції, тож правоохоронці займуться пошуками, але зробити це буде нелегко, адже постійного відеоспостереження за місцем, де знаходиться пам’ятна стела немає. Чи будуть встановлювати тут інші урни, поки що не визначились», - йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.info речниця ГУНП в Житомирській області Вікторія Дубовик розповіла, що наразі поліція розшукує причетних до крадіжки та свідків події.

«Відреагувавши на усне звернення голови Бердичівської райдержадміністрації, поліція Бердичівського райвідділу перевіряє причетних до крадіжки латунних урн для квітів з Алеї памʼяті. Наразі перевіряються камери відеоспостереження, пункти прийому металобрухту. Поки причетних не встановлено. Просимо свідків чи людей, яким відомо більше інформації, звертатися на 102», - повідомляє Дубовик.

Нагадаємо, 2 жовтня у Бердичеві біля районної військової адміністрації відкрили Алею пам’яті захисникам України.

Як повідомляв Житомир.info, 18 листопада 2023 року міська рада повідомила, що в місті погодили концепцію пам’ятного комплексу захисникам України у Бердичеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ваза крадіжка поліція Дубовик алея Бердичів 
Матеріали по темі