Події

У райцентрі Житомирської області затримали чоловіка, який розбив цеглиною двері у кафе та викрав 10 тис. грн

23 November 2023, 13:15

Обікрав місцевий кафетерій: звягельські поліцейські розшукали причетного.

Про це 23 листопада повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Зранку 22 листопада до Звягельського районного відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей із закладу, розташованого у райцентрі. Відтак на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Під час огляду приміщення правоохоронці виявили розбите скло, пошкоджені двері та камеру відеонагляду. Щоб потрапити всередину, «відвідувач» використав цеглину. Водночас поліцейські з’ясували, що з кафе зникли близько 10 тисяч гривень. Провівши низку розшукових заходів, оперативники райвідділу встановили, хто ж тієї ночі в кафетерії побував 36-річний місцевий житель. Чоловіка розшукали на одній із вулиць міста. Він свою провину визнав та розповів, що частину викрадених коштів уже витратив на спиртне. Іншу - поліцейські вилучили», - йдеться в повідомленні.

Нині за вказаним фактом слідчі Звягельського районного відділу розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

«Відомо, що фігурант раніше кілька разів притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та нанесення тілесних ушкоджень. Лише кілька років тому він звільнився з місць позбавлення волі. Загалом у в’язниці він провів понад 17,5 років», - повідомляють правоохоронці.

Нині ж чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 21 листопада у Житомирській області 19-річний оператор-касир поштового відділення викрав з робочої каси 190 тис. грн, щоб витратити їх на онлайн-ігри.

Як повідомляв Житомир.info, чоловіка, який 25 квітня 2023 року уночі з тераси кафе на вул.Київській викрав генератор та встиг його продати, упізнали по відеокамерах та затримали у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: злодій кафе крадіжка гроші обікрав Звягель поліція  
Матеріали по темі