Суспільство

Автошляхи держзначення Житомирської області усю ніч обробляли та розчищали 76 машин та майже сотня дорожників

29 November 2023, 10:13

Упродовж ночі 76 дорожніх спецмашин забезпечувало проїзд.

Про це 28 листопада повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Циклон з мокрим снігом минулого вечора наблизився до Житомирщини. Всю ніч дорожня техніка обробляла дороги держзначення протиожеледними (ПОМ) матеріалами та розчищала проїзд. Працювало 52 комбіновані спецмашини, бульдозер та 23 навантажувачі, було задіяно 96 працівників дорожніх організацій. Станом на ранок, 29 листопада, проїзд забезпечено, дорожнє покриття оброблене реагентами, мокре, місцями залишки снігу. Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають: скидаємо снігову кашу з узбіч, повторно обробляємо проїзну частину, розчищаємо та обробляємо ПОМ заїзні кишені, розвороти», - йдеться в повідомленні.

Увага: вже за кілька годин очікується зниження температури та снігопад по обіді.

«Учасники дорожнього руху, не час втрачати пильність, ускладнення погодних умов ще триватиме, будьте уважні та обережні на автошляхах, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, дбайте про власну безпеку та оточуючих», - зауважують дорожники.

Нагадуємо водіям, що несприятливі погодні умови можна перечекати у місцях відстою для транспортних засобів, їх позначено на карті за посиланням: http://surl.li/nkrbj.

Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Нагадаємо, у Житомирі в ніч із 28 на 29 листопада працювала спецтехніка, яка просипала мости, чистила дороги та тротуари.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 21 листопада 2023 року на дорогах держзначення Житомирської області працювали 6 одиниць дорожньої техніки та 11 дорожників, які обробляли покриття реагентами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога автошлях ПОМ обробка спецтехніка розчищення сніг 
Матеріали по темі