Суспільство

Вранці на автошляхах Житомирської області працювала спецтехніка: обробляли покриття реагентами

21 November 2023, 12:22

У Житомирській області вранці на автошляхах державного значення працювали дорожники.

Про це 21 листопада інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«У Житомирській області засніжило. Вранці 21 листопада опади розпочались на південно-західній частині області. Більше снігу фіксували на Любарщині, Бердичівщині. Для оперативного реагування на зміни погоди та недопущення утворення зимової слизькості, на дорогах держзначення працювало 6 одиниць дорожньої техніки та 11 дорожників: проводили обробку проїзної частини реагентами. Наразі всі дороги, що знаходяться на нашому балансі - у проїзному стані, спецтехніка працює та чергує», - йдеться в повідомленні.

Синоптики попереджають про невеликий сніг та мокрий сніг сьогодні упродовж дня та можливу ожеледицю на дорогах. Температура повітря коливатиметься від -2 до +3 за Цельсієм.

«Звертаємось до водіїв з проханням подбати про безпеку під час руху: замініть сезонні шини, хто цього ще не встиг зробити та неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху й будьте уважні», - інформують у Службі.

У разі виникнення ускладнень проїзду на автошляхах державного значення області телефонуйте за номером: +38 067 400 60 80

Нагадаємо, вночі 21 листопада у Житомирі просипали шляхопроводи, працювали 3 одиниці техніки УАШ.

Як повідомляв Житомир.info, 15 листопада 2023 року дорожники області звітували, що готуються до зимового сезону: понад 27 тис. тонн посипального матеріалу та більш ніж 120 одиниць техніки готові до використання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорожники САД дорога спецтехніка реагент покриття сніг  
Матеріали по темі