Влада

Президент подякував за відвагу бійцям Житомирського прикордонного загону, які воюють на Донеччині

8 December 2023, 09:34

Президент Володимир Зеленський відзначив воїнів-прикордонників, які не лише захищають державний кордон, але й разом з усіма воїнами Сил оборони та безпеки України б’ються на фронті заради нашої держави й людей.

Про це йшлося у вечірньому зверненні президента 7 грудня 2023 року.

«Дякую всім бойовим підрозділам Державної прикордонної служби України! Особливо відзначу воїнів Краматорського прикордонного загону – Бахмутський напрямок, Донеччина. Солдат Мечислав Левицький та сержант Ігор Куликов – хоробрі, результативні воїни. Я дякую вам, хлопці! Житомирський прикордонний загін – солдат Василь Палій із позивним Кордон та сержант Олександр Качур. Воюють на Донеччині. Дякую вам за відвагу та знищення ворога», - сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у вечірньому зверненні 12 листопада президент відзначив двох старших сержантів Житомирського прикордонного загону, які воюють в Донецькій області на Авдіївському напрямку.

Як повідомляв Житомир.info, президент Володимир Зеленський 19 липня 2023 року підписав указ про нагородження почесною відзнакою «За мужність та відвагу» Житомирський прикордонний загін. Почесну відзнаку – стрічку до бойового прапора «За мужність та відвагу» 9 прикордонному загону імені Січових Стрільців президент вручив у День Незалежності, 24 серпня 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонник президент Житомирський прикордонний загін  
Матеріали по темі