Події

На льоду річки Уж у райцентрі Житомирської області врятували двох хлопчиків

8 December 2023, 12:02

У Коростені поліцейські охорони рятували дітей, які опинилися на крихкому льоду.

Про це 8 грудня повідомляє управління поліції охорони в Житомирській області.

«Поліцейські наряду реагування Олексій Довжинець та Іван Захарчук першими прибули до річки, отримавши тривожне повідомлення. Не гаючи ні хвилини, вони допомогли дітям віком 10 та 11 років, дістатися безпечного місця. Їх закутали у теплий одяг та передали під нагляд медиків. 7 грудня близько 16:10 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жительки м. Коростеня про те, що в річці Уж тоне дитина. Вона розповіла, що бачить поряд з ним на льоду ще одного хлопчика. Інформацію про це було передано поліцейським, які працювали у місті. Першими прибув наряд реагування Коростенського РВ Управління поліції охорони в Житомирській області. Поліцейські застали жінку-очевидицю, яка долучилася до порятунку. Обох вимоклих дітлахів поліцейські одягнули у свої куртки та швидко доставили до машини медиків, які вже їх очікували. Хлопчиків ушпиталили до місцевої лікарні для обстеження та надання необхідної допомоги. Їх життю загрози немає. Нині з родинами обох дітей працюють ювенальні поліцейські Коростенського райуправління поліції», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці наголошують: не залишайте дітей без нагляду, контролюйте їх місце знаходження, щодня нагадуйте про небезпеку виходу на замерзлі водойми! Будьте відповідальними, аби дитячі розваги не призвели до трагічних наслідків.

Також поліція щиро дякує небайдужій жінці, яка вчасно викликала допомогу та долучилася до порятунку дітей.

Нагадаємо, 29 листопада на річці Смолці у Звягельському районі, провалившись під лід, загинув 9-річний хлопчик.

Як повідомляв Житомир.info, 24 липня 2023 року у місцевому ставку м. Баранівка втопилася дитина віком 1 рік 9 місяців. Мати сама доставила доньку у лікарню, але реанімувати дитину не вдалося.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лід порятунок хлопчик поліція діти річка Коростень поліція охорони 
Матеріали по темі