Події

Жителю райцентру Житомирської області присудили 15 діб арешту: ображав 61-річну матір і вимагав у неї гроші на спиртне

9 December 2023, 10:03

На Звягельщині суд визнав чоловіка винним у домашньому насильстві відносно матері.

Про це 9 грудня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Нещодавно 61-річна жителька районного центру розповіла поліцейським про вчинення відносно неї протиправних дій. Правоохоронці виїхали за вказаною адресою, де застали 30-річного нетверезого чоловіка. Він висловлювався нецензурною лайкою, агресивно себе поводив, принижував та ображав матір. До того ж кривдник вимагав у неї гроші на спиртне, адже сам ніде не працює», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські винесли відносно агресора терміновий заборонний припис із зобов’язанням залишити місце проживання, склали відносно нього адміністративний протокол за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП, провели профілактичну бесіду щодо недопущення вчинення подібних правопорушень в подальшому, а також нагадали про відповідальність за такі дії.

Днями суд, розглянувши зібрані матеріали правоохоронців, визнав чоловіка винним у вчиненні домашньої тиранії та визначив йому покарання – 15 діб адміністративного арешту. Нині чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, в листопаді поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 КК України та повідомили 67-річному житомирянину про підозру в учиненні домашнього насильства: постійно ображав та погрожував колишній дружині.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада 2023 року у селі Нехворощ чоловік чинив фізичне насильство відносно 70-річної матері, аби уникнути відповідальності кривдник пропонував поліцейським хабар у розмірі 1 000 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: насилля поліція арешот домашнє насильство Звягель 
Матеріали по темі