Суспільство

Поліцейські та рідні розшукують неповнолітнього житомирянина, який пішов із дому без верхнього одягу і не повернувся (оновлено)

29 December 2023, 15:14

Правоохоронці Житомирського районного управління та рідні встановлюють місцезнаходження Добровольського Кирила, 2012 року народження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо, 29 грудня близько 10:00 хлопчик пішов з дому. Відомо, що раніше він вже залишав місце проживання», - зазначають у поліції.


Його прикмети: зріст 148 см, худорлявої тілобудови, волосся темне коротке.

Має вади мовлення.

Був одягнений у сірі штани, сіру (можливо коричневу) кофту, взутий в капці, без верхнього одягу.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця знаходження хлопчика та просять повідомити за телефонами 093 501 87 68 або «102» чи звернутися до найближчого відділку поліції.

Оновлено
На сторінці ГУНП у Житомирській області проінформували, що дитину розшукали. З хлопцем все гаразд.

Нагадаємо, правоохоронці також встановлюють місце знаходження 26-річного Антоненка Сергія Олександровича, 1997 року народження, який 17 грудня пішов з дому та не повернувся досі.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2023 року на Житомирщині ювенальні поліцейські розшукали понад пів тисячі зниклих безвісти дітей.

Також станом на початку грудня впродовж 2023 року до поліції Житомирщини надійшло 2634 заяви та повідомлень про зниклих людей. Понад півтисячі з них зникли за особливих обставин - через війну. Куди найчастіше зникають люди, читайте у матеріалі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина діти неповнолітній дитина Добровольський 
Матеріали по темі