Події

Двох чоловіків з району Житомирської області судитимуть за домашнє насильство: один знущався з 66-річної матері, інший – з 31-річної дружини

1 January 2024, 18:24

За вчинення домашнього насильства двоє чоловіків постануть перед судом: звягельські поліцейські завершили розслідування.

Про це 1 січня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Один із дебоширів знущався з матері, інший – з дружини. Нині їм обом загрожує позбавлення волі. До поліції неодноразово зверталась 66-річна жителька райцентру з повідомленнями про вчинення відносно неї протиправних дій її сином. Відомо, що 44- річний чоловік проживає окремо, ніде не працює та зловживає спиртним. Проте він приходить до матері, ображає її, агресивно себе поводить та вимагає гроші на алкоголь. Про вчинення домашнього насильства відносно неї розповідала правоохоронцям і 31-річна жителька Ярунської громади. Її чоловік, 40-річний житель цієї ж громади, погрожував заявниці, виганяв з будинку, влаштовував сварки та провокував на конфлікти. З обома дебоширами поліцейські сектору протидії домашньому насильству проводили профілактичні бесіди, складали адміністративні протоколи та виносили термінові заборонні приписи, проте агресори продовжували ображати жінок», - йдеться в повідомленні.

Відтак слідчі Звягельського райвідділу поліції розпочали за вказаними фактами кримінальні провадження за ст. 126- (Домашнє насильство) ККУ.

Днями обом чоловікам оголосили про підозри у вчиненні вказаних правопорушень. Нині обвинувальні акти скеровано до суду.

За чинним законодавством обвинуваченим може загрожувати покарання від громадських робіт й аж до позбавлення волі на строк до 2 років.

Нагадаємо, на початку грудня ну Звягельському райлні суд визнав чоловіка винним у домашньому насильстві стосовно 61-річної матері.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада 2023 року у селі Нехворощ чоловік чинив фізичне насильство відносно 70-річної матері, аби уникнути відповідальності кривдник пропонував поліцейським хабар у розмірі 1 000 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: домашнє насильство суд мати дружина син чоловік поліція  
Матеріали по темі